Despre noi

Liceul cu program Sportiv “Szasz Adalbert” este o unitate scolara independenta,care se inscrie in cadrul invatamantului preuniversitar, filiera vocationala.

Prin aceasta forma de invatamant se incearca realizarea, in egala masura, a pregatirii elevilor atat la cultura generala, cat si pentru sportul de performanta.

In uitatea noastra se aigura o activitate instructiv-educationala eficienta, in scopul dezvoltarii armonioase a elevilor, atat la obiectele de cultura generala,cat si la educatie fizica si sport. Instruiti si educati de un corp profesoral competent, elevii nostri obtin anual rezultate scolare si sportive de exceptie.Astfel am avut sportivi participanti si medaliati la Campionatele Mondial, Europene, la Jocurile Olimpice si premiati la Olimpiadele Nationale.

In fiecare an un numar insemnat de elevi au fost admisi la instituii de invatamant superior.

Elevii cu rezultate bune la invatatura beneficiaza de burse de merit si studiu, iar sportivii de exceptie, de burse sportive.

Sub Indrumarea profesorilor de cultura generala si de specialitate, unitatea noastra ofera o paleta larga de discipline optionale.

Liceul cu program Sportiv “Szasz Adalbert” scolarizeaza si sportivi legitimati la alte ramuri sportive, in limita locurilor aprobate si cu promovarea probelor de aptitudini sportive, conform regulamentului.